RECENSION | ”Etthundra mil” av Jojo Moyes

Handling (inga spoilers):

Städerskan Jess och hennes olycksdrabbade familj kämpar för att få livet och ekonomin att hålla ihop. Jess möter den framgångsrike IT-företagaren Ned, som ser pengar som en självklarhet. När dessa karaktärer blir involverade i varandras liv blir det en krock mellan två världar. De tvingas utmana sina fördomar, samtidigt som det väcks oväntade känslor.

Tema:

Framförallt klasskillnader. Människor hamnar ofrivilligt på botten av samhället, utan att kunna ta sig därifrån. Medans de på toppen lever ett liv i överflöd. Samtidigt så ger boken en känsla av hopp. Att man aldrig ska ge upp, eller inte våga drömma stort.

Mitt omdöme:

Berättelsen är spännande, engagerande och rörande. Man faller direkt för karaktärerna och deras unika personligheter. Det är svårt att lägga ifrån sig boken, vilket är ett bra betyg!

Jag är ett hängivet fan av Jojo Moyes. Jag tycker hon är fantastisk, och jag får inte nog av hennes böcker. Hon har ett varmt sätt att skriva. Böckerna är lättsamma, härliga och berörande. Hon lyckas väva in viktiga ämnen tillsammans med humor, kärlek och feel-good!

Har du också läst boken? Berätta vad du tyckte! 😊

2 reaktioner till “RECENSION | ”Etthundra mil” av Jojo Moyes

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s