TIPS | Bookables 

För dig som är intresserad av böcker och läsning vill jag tipsa om en härlig youtuber! Nämligen ”Bookables”.

Kanalen driv av en ung tjej som heter Heather och hon pratar om allt kring böcker. Jag gillar hennes kanal för att hon har en härlig personlighet och en inspirerande passion för böcker. Jag blir alltid glad och peppad att läsa då jag kollar på hennes videos. 

Här mina vänner, har ni ett klipp från ”Bookables”!

2 reaktioner till “TIPS | Bookables 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s